Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські солдати масово відмовляються вмирати за медальки та особняки командирів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські солдати масово відмовляються вмирати за медальки та особняки командирів

Легіон "Свобода Росії" звернувся до російських військових

16 серпня 2024, 16:08
Поділіться публікацією:

Легіон "Свобода Росії" запропонував російським солдатам здаватися в полон, пояснивши це вибором між безглуздою смертю та шансом на життя. За словами легіону, вже багато хто відмовився слідувати наказам і вибрав свій шлях.

Російські солдати масово відмовляються вмирати за медальки та особняки командирів

Сотні російських солдатів ігнорують накази: воліють життя

На нещодавніх зборах представники легіону "Свобода Росії" заявили, що військовим краще здатися, аніж виконувати смертоносні накази своїх командирів. Вони критикували керівництво Росії, яке, за їхніми словами, ховається за спинами солдатів, наказуючи їм на смерть заради особистих інтересів.

За інформацією легіону, безліч солдатів уже не слухають накази і здаються в полон українцям . Це, як вони сказали, допомагає їм зберегти життя та зберегти честь.

Ваші політруки, сидячи в теплому тилу, наполегливо рекомендують не здаватися в полон, а підірватись на своїй же гранаті. Але солдати РФ сотнями ігнорують злочинний наказ, обираючи жити, а не загинути за нову медаль полкана або черговий особняк Герасимова. Це рішення – здорова альтернатива бездумній смерті.

Легіон також запропонував інший варіант для тих, хто не хоче здаватись. Вони запрошують приєднатися до них та боротися проти несправедливості у Росії.

“Закликаємо всіх військовослужбовців ЗС РФ добровільно здаватися у полон ЗСУ, як це зробили ваші товариші. А для тих, хто має бажання продовжити воювати за нормальне майбутнє для Росії, залишається залізна опція приєднається до Легіону. Ми готові спілкуватися з кожним, хто виявить бажання обернути зброю на Кремль”, — сказали у Легіоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Омбудсмен Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубинець висловив сумніви щодо можливості обміну полоненими у форматі "всіх на всіх" найближчим часом, незважаючи на активну операцію ЗСУ в Курській області Росії. Про це він заявив під час ефіру на Радіо Свобода.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини