Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські повстанці закликали росіян до евакуації: скільки часу дали
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські повстанці закликали росіян до евакуації: скільки часу дали

Російський добровольчий корпус, Легіон "Свобода Росії" та Сибірський батальйон звернулись до росіян з закликом про евакуацію з Курської та Білгородської області.

14 березня 2024, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські повстанці з трьох угруповань РДК, ЛСР та Сибірського батальйону звернулись з закликом до росіян здійснити евакуації з Курської та Білгородської області. Повстанці вказують, що вони вимушені завдати ударів по військових об'єктах в цих регіонах, як відповідь на російську агресію.

Російські повстанці закликали росіян до евакуації: скільки часу дали

Представник російських повстанців закликав росіян до евакуації

Повстанці записали відеозвернення у якому розповіли, що звертались до російської влади з закликом провести евакуацію мирних мешканців з Курської та Білгородської області, однак їх проігнорували.

"Ми звернулись до влади та чиновників Курщини та Білгородщини. Керівництво цих областей проігнорувало наше попередження. Тому я звертаюсь на пряму до мешканців цих регіонів: негайно залиште Курщину, Білгородщину, усі великі населені пункти, ми відкриємо вогонь по військовим цілях на цій території через півтори години після цього відеозвернення", — йдеться у відеозверненні.

Мотивацією для атаки по військових об'єктах на території РФ представник російських повстанців пояснив тим, що Росія завдає ударів по Україні та її цивільних.

"Щодня з території РФ по Україні, по її мирних містах, селам наносяться масовані удари. Гинуть мирні жінки, діти, літні люди. У зв'язку з цим ми попередили населення Курщини та Білгородщини про те, що ми вимушені відповідати та завдавати удару у відповідь по військових об'єктах на території цих регіонів", — додали російські повстанці.

Нагадаємо, що на початку тижня російські повстанці з Російського добровольчого корпусу, Легіону "Свобода Росії" та Сибірського батальйону увійшли на територію Курської та Білгородської області з військовою технікою та вели перестрілку з російськими солдатами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сибірський батальйон звернувся до росіян та заявив, що "мирно не вийде" скинути режим Путіна у Росії.

Також "Коментарі" писали, що Путін відреагував на атаки на території Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини