Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін відреагував на атаки на території Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відреагував на атаки на території Росії

Володимир Путін прокоментував атаки по території Росії, які були організовані російськими добровольцями, що хочуть повалити режим диктатора у РФ.

13 березня 2024, 09:15 comments4975
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Путін заявив, що атаки по території Росії мають кілька цілей. За словами російського президента одна з таких цілей полягає у спробі зірвати, або завадити проведенню виборів у Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін відреагував на атаки на території Росії

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Президент Росії Володимир Путін дав інтерв'ю російському пропагандисту Дмитрію Кісельову на телеканалі "Россия 1". Під час розмови російський диктатор прокоментував атаки, які відбувають на території Росії, зокрема входження російських добровольців у Білгородську та Курську області.

"Пояснення дуже просте. Все це відбувається на тлі невдач на лінії зіткнення, на лінії фронту. Жодної з цілей, які вони ставили перед собою минулого року, вони не досягли", — заявив Путін.

Російський диктатор, який перебуває при владі у РФ майже чверть століття вважає, що однією з причин атак може бути спроба "якщо не зірвати, то завадити" виборам у Росії.

Ще однією ціллю Путін назвав можливість України отримати перевагу під час мирних переговорів.

"Інша ціль – отримати якийсь козир у можливому переговорному процесі: "ну ми вам повернемо це, а ви нам поверніть це", — додав Путін

Нагадаємо, що Україна не підтверджує, що бере участь у бойових діях на території Росії. Атаки, які відбулись 12 березня у прикордонних територіях були організовані російськими добровольцями з трьох угруповань: Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сибірський батальйон закликав росіян приєднатись до визвольного руху та наголосив, що "мирно не вийде" здолати режим Путіна.

Також "Коментарі" писали, що Путін назвав єдину умову для мирних переговорів щодо війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас

13 березня 2024, 15:21

"Нагадаємо, що Україна не підтверджує, що бере участь у бойових діях на території Росії. Атаки, які відбулись 12 березня у прикордонних територіях були організовані російськими добровольцями з трьох угруповань: Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон." - а "Уральских пельменей" или корпуса "Русские ложки" там не было...?

Гарик

13 березня 2024, 10:16

отреагировал..угу..сколько чемоданов обгадил?


Новини