Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські окупанти почали втілювати в Україні план Путіна. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти почали втілювати в Україні план Путіна. Про що мова

Російські війська завдають нищівних ударів по Сумській області, тому, що ймовірно, приступили до виконання плану Путіна щодо створення санітарної зони, заявив в ефірі 24 каналу військовий експерт Владислав Серезньов

21 березня 2024, 12:20 comments3616
Поділіться публікацією:

Росіяни продовжують нищити Сумську область, перетворюючи її на суцільні руїни.

Російські окупанти почали втілювати в Україні план Путіна. Про що мова

Обстріл Сумщини

Як відзначив військовий аналітик Владислав Селезньов, ворогові цілком байдуже до того факту, що внаслідок обстрілів гинуть мирні жителі. Ймовірна причина такого безчинства, вважає експерт, полягає в тому, що росіяни намагаються втілити стратегічний план, який, очевидно, затверджений російським диктатором Володимиром Путіним.

Справа у тому, підкреслює Селезньов, що окупанти прагнуть створити буферну або санітарну зону, щоб відокремити свої території від областей, де можуть перебувати українські військові та мирні мешканці. Це, за словами експерта, є частиною їхньої стратегії.

Селезньов додав, що кремлівський диктатор готовий до реалізації цієї місії шляхом масованих бомбардувань українських територій.

При цьому експерт підкреслив, що незважаючи на постійні обстріли, на Сумщині залишається значна кількість мирного населення. Представники місцевої влади продовжують активні дії щодо евакуації цивільних осіб. Велика кількість заяв представників військово-цивільної адміністрації Сумської області свідчить про необхідність перевезення мешканців в безпечніші регіони країни.

Селезньов також відзначив, що ворог не звертає увагу на супутні втрати, йому не важливі жертви серед цивільного населення. Росія виявляє зневагу до норм та правил проведення бойових дій, що вже відомо всім, підсумував військовий експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військовий експерт Олександр Мусієнко також вважає, що росіяни нищать Сумську область в тому числі і тому, що хочуть створити так звану санітарну зону. Окрім того, за словами міського голови Конотопа Артема Семеніхіна, ворогу вигідно, щоб мешканці Сумщини залишили регіон, і у разі, якщо вони вирішать здійснити прорив на цій ділянці кордону, щоб їм ніхто не чинив спротив.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини