Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські окупанти готові себе калічити, щоб повернутися додому – перехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти готові себе калічити, щоб повернутися додому – перехоплення розмови

Військовий РФ думає над тим, щоб зламати собі руку або прострілити ногу

27 серпня 2022, 10:37
Поділіться публікацією:

Російські окупанти не втомлюються вигадувати нові способи, як втекти з фронту додому. Для цього вони навіть готові калічити себе. Про це стало відомо з чергової перехопленої телефонної розмови російських окупантів, повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Російські окупанти готові себе калічити, щоб повернутися додому – перехоплення розмови

Російський окупант. Фото - з відкритих джерел

Військовий Росії розповів дівчині по телефону, що у нього часто виникають думки прострелити собі ногу. Окупант сподівається, що керівництво відправить його додому через таку травму. Проте водночас загарбник каже, що зробити такого він не зможе.

"Це, звичайно, марення. Я такого не зроблю, тому що я себе знаю. Але нібито в голову постійно — ногу собі чи прострелити... Але не вийде додому. Кулю витягнуть, залатають і назад", — каже окупант.

Співрозмовниця, у свою чергу, поцікавилася, чи допоможе перелом руки втекти додому. Російський загарбник, як виявилось, продумував і такий варіант, але він не впевнений, що це стане вагомою причиною, щоб керівництво відправило його з війни додому.

Однак на цьому ідеї дівчини окупанта не закінчилися, і вона запропонувала військовому зламати собі палець. Але й ця ідея провалилася, бо окупант знає, що через це його точно не відправлять додому.

На завершення розмови пара не змогла придумати ідею, яка б спрацювала і загарбник зміг повернутися додому. Тому він лише висловив сподівання, що війна незабаром закінчиться.

"Незрозуміла фігня, але я сподіваюся, скоро закінчиться. Просто все набридло вже. Справді, дах рве, хочеться додому. Неможливо цю фігню терпіти. Хоча я тут лише місяць, а пацани вже по шість", — сказав військовий рф.

Дівчина ще раз запропонувала йому та його товаришам по службі переламати один одному руки, щоб усіх відправили додому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в британській розвідці назвали причину обстрілів Донбасу. Росіяни серйозно побоюються настання ЗСУ на півдні.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що українські захисники знищили розвідгрупу і не дали прорватися відразу на декількох напрямках. Ворог збільшує засоби радіоелектронної розвідки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1204
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини