Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські ДРГ намагалися проникнути в Україну у трьох областях: Наєв розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські ДРГ намагалися проникнути в Україну у трьох областях: Наєв розкрив подробиці

Російські ДРГ за два тижні 7 разів намагалися проникнути в Україну

15 грудня 2023, 12:32 comments2103
Поділіться публікацією:

За останні два тижні російські диверсійно-розвідувальні групи сім разів намагалися проникнути через кордон України у Чернігівській, Сумській та Харківській області. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв.

Російські ДРГ намагалися проникнути в Україну у трьох областях: Наєв розкрив подробиці

Сергій Наєв

"ДРГ заходять із Брянської, Курської та Білгородської областей у смугах Чернігівської, Сумської та Богогодухівського району Харківської області. Всього за два тижні було зафіксовано сім спроб ворога потрапити на територію України. У п'яти випадках нашим захисникам вдалося своєчасно виявити ці наміри ворога та завдати вогневої поразки противнику, який зазнавши втрат – відступив", – прокоментував Сергій Наєв.

Зокрема Сергій Наєв розповів про спробу окупантів проникнути в Україну в районі Миропілля Сумської області.

"За допомогою технічних засобів вони були своєчасно виявлені, було завдано вогневої поразки з мінометів, артилерії та стрілецької зброї. У цьому бою брали участь воїни на спостережному посту та взводному опорному пункті – це ДПСУ та підрозділ тероброни. Вогневу поразку завдавали артилеристи з підрозділу діє на цьому напрямі", – розповів командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 22 місяці вторгнення в Україну росіяни активно ведуть наступальні дії по всьому фронту. Є дані, що до президентських виборів у РФ, намічених на 17 березня (фактично чергових виборів Путіна), Кремль наказав захопити як мінімум Авдіївку (Донецька область) і Куп'янськ (Харківщина). На міжнародному фронті ситуацію теж штормити через вибори, що вже пройшли і насуваються в країнах Заходу. Експерти оцінили ситуацію на цих полях битв спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини