Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські добровольці назвали першочергове завдання та кінцеву мету свого рейду
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські добровольці назвали першочергове завдання та кінцеву мету свого рейду

Російські добровольці вважають кінцевою мету операцій у РФ - повне знищення путінського режиму

21 березня 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

Кінцева мета операцій російських добровольців полягає у знищенні путінського режиму в РФ. Першочергове завдання – це допомога українським захисникам, які відстоюють суверенітет України. Як передає портал "Коментарі", про це під час спільної прес-конференції заявили російські добровольці.

Російські добровольці назвали першочергове завдання та кінцеву мету свого рейду

Російський добровольчий корпус. Фото з відкритих джерел

Командир "Російського добровольчого корпусу" (РДК) Денис Нікітін заявив, що першочергове завдання російських добровольців — допомогти ЗСУ перемогти у війні.

"Друга мета – продовжити наш визвольний похід, поставити прапор РДК над стіною, над білим будинком та деконструювати режим, який душить нашу батьківщину, це наша мета, ми будемо до неї йти навіть після перемоги у цій війні, для РДК війна продовжиться", — сказав боєць.

Представник "Сибірського батальйону" наголосив, що щодо демонтажу російської влади у російських добровольчих формувань єдина думка.

"Те, що зараз намагається керувати Росією, не повинно існувати. Який там буде формат, це питання не військове, а цивільне. Спочатку потрібно зробити цю роботу. Після цього найголовніше — можливість громадян РФ обирати самим, як їм далі жити. Потрібно демонтувати путінський режим", — заявив спікер.

Легіон "Свобода Росії" у свою чергу нагадав, що, крім трьох підрозділів, у рейді на територію РФ брали участь і бійці підрозділів Ічкерії. За словами спікера, їхня мета – звільнення Чечні від клану Рамзана Кадирова.                                                          

Читайте на порталі "Коментарі" — плани Путіна в Україні зірвані: російські добровольці розкрили деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини