Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські добровольці: "Ми покажемо, якою має бути справжня держава Росія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські добровольці: "Ми покажемо, якою має бути справжня держава Росія"

Легіон "Свобода Росії" попросив армію РФ припинити обстрілювати Шебекіно

6 червня 2023, 21:31
Поділіться публікацією:

Легіон "Свобода Росії", який воює на боці України проти путінського режиму, зробив офіційне звернення до керівників "так званої контртерористичної операції у Бєлгородській області". Про це повідомляють "Коментарі".

Російські добровольці: "Ми покажемо, якою має бути справжня держава Росія"

Російські добровольці з легіону "Свобода Росії"

Вони закликали російських військових припинити обстрілювати Шебекіно та пообіцяли на цьому населеному пункті продемонструвати, "якою має бути справжня держава Росія".

"Раніше ми разом із РДК зверталися до боягуза-губернатора Гладкова, щоб він припинив безглузді вбивства та знищення російських людей на російській землі, але бачимо, що він не впливає на ситуацію, тому наше звернення до керівників даної операції та до центру прийняття рішень, — заявили на своєму телеграм-каналі легіонери. — Ми закликаємо вас припинити бойові вильоти, авіаційні удари, бомбардування, артилерійські обстріли та ракетні удари прикордонних з Україною територій! Від ваших дій страждають прості російські люди, їхні будинки, об'єкти критичної інфраструктури, заводи, підприємства. Мирні жителі області не заслужили бути вбитими своїми братами. Ми хочемо їх врятувати, і врятувати всю Росію".

"Це вже звільнена територія Вільної Росії, і ми — росіяни, тепер тут наведемо порядок, а головне покажемо якою має бути справжня держава Росія. Росія майбутнього, в якій хочеться жити, а не виживати!", — заявляють російські добровольці.

Крім того, вони звернулися до мешканців Шебекіно та Бєлгородської області, закликавши їх залишатися у безпеці, у разі оголошення тривоги – ховатися у укриттях.

"Зовсім скоро ви зможете повернутися у свої будинки, а ті, що були зруйновані під час цієї визвольної операції — будуть відбудовані!", — пообіцяли бійці легіону "Свобода Росії" шебекінцям.

Тим часом, у РФ заговорили про проблему мігрантів: "Кожен п'ятий не говорить російською".

В ООН розкритикували діяльність Росії через підрив дамби в Україні.

А в США помер один із найбільших шпигунів, який працював на Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини