Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські десантники так і не зуміли дістатися на ротацію до Бахмута: подробиці від ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські десантники так і не зуміли дістатися на ротацію до Бахмута: подробиці від ЗСУ

Після прицільного обстрілу ЗСУ біля Кліщіївки неподалік Бахмута окупанти так і не доїхали на ротацію під Бахмутом

21 червня 2023, 11:55
Поділіться публікацією:

Українські воїни знищили групу російських десантників біля Кліщіївки неподалік Бахмута. Росіяни прямували на ротацію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на спікера Генштабу ЗСУ Андрія Ковальова в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Російські десантники так і не зуміли дістатися на ротацію до Бахмута: подробиці від ЗСУ

Російські десантники. Фото з відкритих джерел

Андрій Ковальов зазначив, що підрозділи 83-ї десантно-штурмової бригади Повітряно-десантних військ РФ за наказом висунулися в район Кліщіївки. Вони мали змінити на позиціях окупантів 31-ї десантно-штурмової бригади. Останні зазнали втрат у боях під Бахмутом.

"Під час переходу окупантів на першу лінію оборони українські воїни завдали їм вогневого ураження, внаслідок чого багато окупантів загинули або були поранені. Поранених російських десантників за допомогою гелікоптерів евакуювали в Ростов-на-Дону", — поінформував Ковальов.

За його словами, через брак місць поранених загарбників вантажівками перевезли до міста Новочеркаськ Ростовської області, де також переповнені військові шпиталі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — західні ЗМІ розкрили втрати України та Росії у перші дні контрнаступу ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії припинили публікувати некрологи про загиблих в Україні, через які незалежні ЗМІ відстежували та повідомляли про плюс-мінус реальні втрати армії агресора. А в Генштабі ЗСУ нещодавні заяви російського президента Володимира Путіна про нібито колосальні втрати України в процесі контрнаступу назвали "самовнавіюванням". Заступник міністра оборони України Ганна Маляр уточнила, що українська армія під час наступу зазнає менших втрат порівняно з окупантами, незважаючи на фейки росіян про протилежне. Що можна сказати про інформаційну війну останнього часу? Хто і чому виглядає тут переконливішим? Які можуть бути наслідки, коли сторони почнуть дізнаватися правду про те, що відбувається на фронтах, які втрати і так далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини