Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російське командування панічно боїться настання ЗСУ: експерт назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Російське командування панічно боїться настання ЗСУ: експерт назвав причину

Олег Жданов вважає, що російська армія не готова переходити в глуху оборону та вмирати за українську землю

18 серпня 2022, 10:05 comments1337
Поділіться публікацією:

Російські командири чудово розуміють, яка ціна переходу російської армії до оборонної операції, тому що оборона для РФ у нинішній ситуації – це смерть. Поки росіяни наступали, захоплювали і грабували у них був стимул, була ідея йти вперед, як каже російська пропаганда, щоб усіх звільнити, але насправді захопити, поневолити всіх. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі свого ютуб-канал висловив військовий експерт Олег Жданов.

Російське командування панічно боїться настання ЗСУ: експерт назвав причину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Щойно росіяни сідають в оборону, для російської армії взагалі будь-яка мотивація воювати пропадає, бо немає прибутковості від цієї справи, окрім грошей. Найманці воюватимуть, бо їм платять – за кожну атаку, за кожен бій їм доплачують, окрім тієї ставки, яка у них існує за кожен місяць. А решта? Вони що? Вони будуть, як до Першої світової воші в окопах годувати? Я думаю, що ні", – наголосив Жданов.

За його словами, якщо росіяни готові вмирати за чужу їм українську землю, то вони оборонятимуться під примусом командування. А якщо більшість росіян виявляться не готові гинути, то вони можуть просто відступити.

"Такі приклади ми вже знаємо, коли після серйозних вогневих контактів у ЗСУ та отримання досить великої кількості втрат російські війська просто йшли з позицій. Згадайте, як росіяни тікали з-під Миколаєва, коли їх потім у Херсоні командири стусанами гнали назад.

Він додав, що там, де ЗСУ стикатимуться з найманцями, там буде важко, а там, де будуть ось ці "добровольчі батальйони" та регулярні частини російської армії, там ЗСУ буде набагато легше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що відбувається з Кримом: про що говорять дії української влади та вибухи на півострові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

18 серпня 2022, 10:45

настання ЗСУ Це що новий війсковий термін? Скоріш за все недолугість пісакі, який школу не закінчів, а вже лізе в журналісти.


Новини