Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська ракета потрапила в цивільний об'єкт – вся Одеса у чорному диму: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ракета потрапила в цивільний об'єкт – вся Одеса у чорному диму: подробиці

Після ранкового удару по Одесі над усім містом стоїть густий темний дим.

16 липня 2022, 07:10 comments1206
Поділіться публікацією:

Рано-вранці російські війська завдали прицільного удару по Одесі. Як передає портал "Коментарі", цю інформацію підтверджують місцеві телеграм-канали, "Суспильне", а також речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Російська ракета потрапила в цивільний об'єкт – вся Одеса у чорному диму: подробиці

Дим над Одесою. Фото: з відкритих джерел

Так, Сергій Братчук закликав у себе в телеграм очевидців події не викладати фото та відео з місця пожежі, щоб не дати можливості коригувальникам вогню дати можливість окупантам завдати ще одного удару. На місці вже працюють рятувальники.

"Одеса. Не викладаємо відео та фото з локації події. На місці пожежі працюють рятувальники", — написав речник Одеської ОВА.

Пізніше у ОК "Південь" повідомили, що ворог потрапив у цивільний об'єкт. Більш детальну інформацію пообіцяли надати пізніше.

Як видно з раніше опублікованих очевидцями кадрів, внаслідок удару над містом здійнявся густий стовп темного диму. Вибух був настільки сильним, що його відлуння чули практично у всіх районах Одеси.

Незабаром Сергій Братчук повідомив, що ворожа ракета потрапила до складу без потерпілих. За словами Братчука, охоронці складу не постраждали, бо за сигналом повітряної тривоги перейшли до укриття.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українська поп-співачка публічно зреклася Батьківщини, витанцьовуючи під час обстрілу Вінниці.

Також читає на нашому порталі аналітичний матеріал про прогноз у війні на другу половину літа. Ми пережили пів літа повномасштабної війни з Росією, яка розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого. За цей час країна агресор втратила близько 38 тисяч військовослужбовців, багато військової техніки. Однак замість реальних переговорів пропонує Україні "визнати територіальні реалії, що склалися", тобто відмовитися від тимчасово окупованих територій. У відповідь на ракетні удари супротивника ЗСУ високоточним озброєнням продовжує знищувати склади боєприпасів окупантів та їх бази. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" військовими прогнозами на половину літа, що залишилася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини