Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська музика поза війною: Лепс і Басков пообіцяли платити по 1 млн за кожен підбитий танк ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська музика поза війною: Лепс і Басков пообіцяли платити по 1 млн за кожен підбитий танк ЗСУ

Міноборони РФ обіцяло платити від 50 тис. до 300 тис. руб. за знищення техніки ЗСУ. Лепс і Басков ініціативу підтримали та заявили, що заплатять по 1 млн руб. за знищення переданих Україні західних танків

15 червня 2023, 11:22
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", більше року в Україні триває повномасштабна війна, але чимало українців усе ще продовжують розмовляти російською та слухати російську музику, пояснюючи свою позицію тим, що ці питання ніяк не стосуються того, що відбувається. Але сьогодні російські співаки, народні артисти Росії Григорій Лепс та Микола Басков остаточно розставили все на свої місця. Вони, беручи участь в Петербурзькому міжнародному економічному форумі, пообіцяли виплачувати по 1 млн. руб. кожному окупанту, який виведе із ладу західні танки на озброєнні ЗСУ.

Російська музика поза війною: Лепс і Басков пообіцяли платити по 1 млн за кожен підбитий танк ЗСУ

Лепс та Басков. Фото: із відкритих джерел

"Ми допомагатимемо нашим бійцям доти, доки тримає нас земля, поки ми можемо справді загинути за Батьківщину, і це відомо всім і кожному, які бували на Донбасі і не раз", — заявив Лепс.

"Завдяки нашим воїнам на передовій у нас є сьогодні можливість зустрічатися, проводити такі форуми, де ми спілкуємось та ставимо цілі, завдання. Тому що ми люди творчі, ми підтримуємо бійців не лише піснею, не лише громадянською позицією, не лише ставленням та болем від того, з чим зіткнулися", — прокоментував Басков.

Варто зазначити, як Лепс, так і Басков уже давно записалися до загонів пропагандистів Путіна. Вони неодноразово їздили до окупованого Донецька, де давали концерти, підтримували окупаційні війська. Також артисти публічно висловилися за підтримку так званої спецоперації, як у РФ називають війну в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — контрнаступальні дії ЗСУ тривають і мають успіх як мінімум на трьох ділянках фронту, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у новому звіті. Координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі запевняє, що США зосередяться на тому, щоб Україна могла досягти успіху на полі бою. Допомагають нам і європейці, обіцяючи активізувати постачання зброї. При цьому в Офісі президента України попередили – на досягнення цілей контрнаступу (повернути під контроль Києва всі окуповані території, включаючи Крим) може піти багато місяців. Як оцінюєте ситуацію навколо контрнаступу – у тому числі у медійному та політичному плані? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини