Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська ДРГ намагалась перетнути кордон України на Північному напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ДРГ намагалась перетнути кордон України на Північному напрямку

Диверсійно-розвідувальна група РФ спробувала прорвати український кордон на півночі.

1 серпня 2023, 10:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ніч на 1 серпня російська диверсійно-розвідувальна група намагалась перетнути український кордон, але була відкинута. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву командувача Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва в Telegram-каналі.

Російська ДРГ намагалась перетнути кордон України на Північному напрямку

Український військовий. Фото з відкритих джерел

За допомогою тепловізорів українські прикордонники 2-ї прикордонної застави виявили чотирьох озброєних осіб, які намагались незаконно потрапити в Україну. Це сталось на ділянці кордону в Чернігівській області.

Як наслідок прикордонники відкрили вогонь по озброєних особам та змусили російську ДРГ відступити. За словами Сергія Наєва одночасно з сигналом тривоги до місця інциденту було направлено додаткові прикордонні загони та військових ЗСУ.

"Завдяки вмілим діям підрозділів Сил оборони ворог в чергове поніс втрати та не досяг поставленої мети", — заявив генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський керівник Міноборони Сергій Шойгу сказав, чому армія РФ почала активніше обстрілювати Україну в останні тижні липня. За його словами це відповідь на "терористичні атаки" України по території Росії, зокрема і атаки дронів по Москві. Офіційно Україна не бере відповідальності за напад на російську столицю та інші території РФ, однак атакує незаконно анексований Крим та інші тимчасово окуповані території України.

Також "Коментарі" писали про інтерв'ю президента України Володимира Зеленського у якому він дав прогноз, скільки ще проживе Путін. За словами Зеленського російський диктатор Путін вже не та фігура та через десять років його вже не буде.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SerhiyNaiev/84
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини