Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська атака по Кривому Рогу: що відомо та кількість постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська атака по Кривому Рогу: що відомо та кількість постраждалих

У Кривому Розі збільшилась кількість загиблих та постраждалих після ракетного удару окупантів.

8 липня 2024, 14:14
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

8 липня Росія завдала масованого ракетного удару по Кривому Рогу. У місті постійно збільшується кількість постраждалих і за останніми даними ДСНС, в Кривому Розі загинуло 11 людей, ще понад 40 отримали поранення.

Російська атака по Кривому Рогу: що відомо та кількість постраждалих

Наслідки ракетного удару по Кривому Рогу. Фото з відкритих джерел

Вранці, 8 липня в наслідок влучань ворожих ракет у Кривому Розі зазнали руйнувань підприємства, де спалахнула пожежа. Спочатку очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив про 10 загиблих та 30 поранених, вказавши, що пошуково-рятувальні операції тривають. 

Згодом в Офісі генпрокурора повідомили, що кількість поранених збільшилась до 42 осіб, у тому числі 9 у тяжкому стані. В ДСНС додали інформацію про ще одного загиблого. 

"У Кривому Розі – руйнування на підприємстві. Виникла пожежа, яку вже рятувальники загасили. Попередньо в області, на жаль, 11 людей загинули, ще понад 40 отримали поранення різних ступенів тяжкості", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Через російський удар по Кривому рогу, голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, оголосив 9 липня днем жалоби у місті. 

"Завтра у Кривому Розі оголошується день жалоби", — написав Вілкул у соціальних мережах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час масованого ракетного удару російські окупанти влучили в одну з найвідоміших дитячих лікарень у Європі.

Також "Коментарі" писали про кількість постраждалих у Києві, яка продовжує зростати після російського удару. Як повідомили у ДСНС, з 10 районів міста Київ, у восьми проводяться пошуково-рятувальні операції та спроби дістати людей під завалами будинків, які були зруйновані російськими ракетами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини