Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масована атака РФ: у Києві продовжує зростати кількість загиблих та поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Масована атака РФ: у Києві продовжує зростати кількість загиблих та поранених

У Києві 10 загиблих та 35 поранених, під завалами є люди

8 липня 2024, 13:55
Поділіться публікацією:

Внаслідок російського ракетного удару в Києві 10 людей загинули та 35 постраждали, під завалами лікарні Охматдит все ще можуть бути люди. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко та інші держслужби у Telegram.

Масована атака РФ: у Києві продовжує зростати кількість загиблих та поранених

Ракетний удар по Києву. Фото: з відкритих джерел

У КМВА повідомили, що вже кількість загиблих підібралася до 10. Також відомо про 35 постраждалих.

Влада Києва уточнила, що двоє постраждалих чоловіків, які були госпіталізовані, померли в одній із лікарень Києва.

Як заначив Сергій Попко, внаслідок ракетного удару в Дніпровському районі пошкоджена багатоповерхова будівлю медцентру. Попередньо, 4 загиблих, ще 3 травмованих. Часткова руйнація будівлі. Триває розбір завалів та пошук людей.

У ДСНС зазначили, що ліквідація наслідків ворожого обстрілу у столиці продовжується.

Рятувальні роботи йдуть у Подільському, Деснянському, Святошинському, Голосіївському, Дніпровському, Солом'янському, Дарницькому та Шевченківському районах міста.

Зокрема у Шевченківському районі ліквідували пожежу на площі 1500 кв.м. За даними ДСНС, саме в цьому районі 5 людей загинули та 4 травмовані. Травмованих передали лікарям для подальшої госпіталізації.

На місцях подій працюють 213 рятувальників та 43 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Зафіксовано руйнування та пошкодження цивільної інфраструктури у 7 районах столиці: у Шевченківському районі постраждала дитяча лікарня Охмадит, є руйнування. У Голосіївському – пошкоджено будинок дитячого садка та житлового будинку, горять автомобілі. У Солом'янському районі пошкоджено офісну будівлю. У Дніпровському – палають уламки у житловій забудові. У Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок. У Святошинському районі горять уламки біля житлової будівлі; також виникла пожежа у приміщенні одного з підприємств.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти потрапили по одній з найвідоміших дитячих лікарень у Європі. На цей терористичний акт уже відреагував президент України Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини