Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія змінила тактику під Бахмутом: промерзання ґрунту допомагає ворогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія змінила тактику під Бахмутом: промерзання ґрунту допомагає ворогу

Російська армія знову змінила тактику на фронті в Донецькій області

28 січня 2024, 18:25
Поділіться публікацією:

На Бахмутському напрямку російська армія перестала штурмувати українських військових невеликими групами, а змінила тактику.  Про це розповів прес-офіцер 26-ї артбригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашников в ефірі Апостроф TV.

Російська армія змінила тактику під Бахмутом: промерзання ґрунту допомагає ворогу

Бої під Бахмутом (фото з відкритих джерел)

За його словами, погодні умови дозволили росіянам повернутися до використання механізованих ударних груп, що зумовлене промерзанням землі.  

Олег Калашников розповів, що нещодавно окупанти відправляли на штурми позицій ЗСУ по 8-12 осіб, але як тільки змінилася погода, вони змогли застосовувати техніку на основних напрямках.

"До цього ворог намагався берегти техніку, менше берегти людей. Хоча сьогодні він їх і так не береже. Якщо ми відбиваємо його контратаку, техніка в нього палає, він відступає, проте людський ресурс він продовжує кидати в атаку. Можна сказати, він повернувся до своєї попередньої тактики, коли був упевнений, що його механізована частина переважає українську", — каже Калашников.

За його словами, російська армія насамперед завжди використовує артилерію, після чого вводить невеликі колони важкої техніки, а потім броньовані машини з піхотою і вогневою підтримкою для штурмовиків.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, як змінюється мобілізація в УкраїніСитуація із законопроєктом про мобілізацію, який більше місяця не могла ухвалити Верховна Рада, відправивши його в результаті на доопрацювання до Кабміну, продовжує розбурхувати українське суспільство. Військові закликають припинити "цирк" навколо прийняття цього документа, наголошуючи, що армії потрібні новобранці. Нардепи дискутують на тему мобілізації жінок. Але віз поки й нині там.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 січня 2024, 19:37

"... коли був упевнений, що його механізована частина переважає українську" - якщо був упевнений - то були причини. Досить нашим генералам-солдафонам застарілих часів, судити о здібностях ворога по брехломарафону. Наше програшне командування з літа 2022 по літо 2023 вже влаштовувало шоу з танцями перед Богом юдейців - "Понти-95", як потужно вони бліцконтрнаступлять: Ніхто їх не зупинить, Кофе пити будуть, ... Потім з риб'ячими очима, здивовано розповідали: Якось так вийшло, що ворог весь той період готувався до зустрічі. Ще й не помітно. Тому і програли: Творець обрізаних з Кармою не пристали на сторону здатних тільки красти і брехати.


Новини