Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія завдала ракетного удару по Запоріжжю та області: з'явилися фото наслідків
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія завдала ракетного удару по Запоріжжю та області: з'явилися фото наслідків

Внаслідок ракетної атаки постраждала одна людина

4 серпня 2022, 11:36 comments1049
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У ніч проти 4 серпня окупанти випустили кілька ракет по місту Запоріжжя області. Про це повідомляється на офіційній сторінці голови Запорізької військової адміністрації Олександра Старуха у Telegram.

Російська армія завдала ракетного удару по Запоріжжю та області: з'явилися фото наслідків

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Так, за даними Старуха, одна ракета потрапила поблизу автомобільної траси в районі села Вільноандріївка. Постраждалих немає.

"Ракетному обстрілу зазнав об'єкт інфраструктури в Заводському районі обласного центру – зафіксовано два прильоти. Є один потерпілий, який отримав поранення від уламків скла. Наразі він перебуває у задовільному стані", — повідомив Старух.

Близько четвертої ночі окупант завдав удару по складах агрофірми у Тернуватській громаді. Постраждалих немає. О 02:10 було обстріляно село Новоіванівка Камишевацької громади. Постраждалих немає. Житлові будинки зазнали пошкоджень, а також зруйновано зерносховище.

Також Старух опублікував фотографії наслідків ракетного обстрілу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   Зеленський назвав єдину країну , яка здатна вплинути на Путіна та зупинити війну в Україні. Президент України впевнений, що Китай може впливати на Росію. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що росія знайшла спосіб доставляти нафту в обхід санкцій: яка країна їй у цьому допомагає. Росія використовує нафтовий термінал Єгипту, щоб в обхід санкцій не припиняти постачання нафти. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що повернення Криму військовим шляхом : Шредер відреагував на заяву Зеленського. Шредер назвав абсурдною ідею повернення Криму військовим шляхом. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що у розвідці встановили ще одну причину , чому росіяни влаштували теракт у Оленівці. Росіяни хотіли приховати правду про тортури над військовополоненими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини