Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія возить "зуби дракона" і готується до оборони важливого окупованого міста (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія возить "зуби дракона" і готується до оборони важливого окупованого міста (ФОТО)

Росіяни швидко будують нові "оборонні" споруди у захопленому Маріуполі

12 жовтня 2023, 17:35
Поділіться публікацією:

Російські окупанти перекидають через окупований Маріуполь так звані "зуби дракона". Окупанти перекидають ці елементи свого захисту на північний захід від міста для будівництва "оборонних" укріплень. Відповідний факт встановили українські партизани з руху "Атеш".

Російська армія возить "зуби дракона" і готується до оборони важливого окупованого міста (ФОТО)

Окупанти готуються до оборони Маріуполя (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що російська армія у захопленому Маріуполі влаштувала перекидання "зубів дракона". Тобто окупанти  будують свої "оборонні споруди".

"Агенти "АТЕШ" фіксують перекидання "зубів дракона" по місту. Везуть їх на будівництво нових оборонних ліній на північний захід від міста", — повідомили партизани.

Також наші партизани повідомили, що оборонні редути будуються поспіхом.

"Окупанти так сильно "впевнені" в тому, що контрнаступ України провалився, що похапцем будують нові й нові оборонні споруди. Але вони їм не допоможуть — оборона окупантів буде прорвана!"- йдеться в повідомленні.

Російська армія возить ”зуби дракона” і готується до оборони важливого окупованого міста (ФОТО) - фото 2
Російська армія возить ”зуби дракона” і готується до оборони важливого окупованого міста (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, головні висновки Рамштайну-16Чергове засідання формату "Рамштайн" (уже 16-те) щодо підтримки України у протистоянні російській агресії відбулося на фоні загострення ситуації на Близькому Сході, а також активізації росіян на сході нашої країни, де вони потужними силами атакують Авдіївку. Вперше у зустрічі "Рамштайн" взяв участь президент України Володимир Зеленський. За його словами, головний акцент було зроблено на посиленні ППО, артилерії, далекобійних систем. Порадували запевнення глави Пентагону Ллойда Остіна у продовженні стійких та безперервних поставок всього необхідного озброєння для України. Також стало відомо, що Бельгія приєдналася до авіаційної коаліції і надасть нам винищувачі F-16.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини