Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія в Україні перейшла до нової оборонної тактики: розвідка розкрила подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія в Україні перейшла до нової оборонної тактики: розвідка розкрила подробиці

Російські війська за допомогою мінних полів хочуть зупинити контрнаступ ЗСУ

26 грудня 2022, 10:40 comments1241
Поділіться публікацією:

Російські війська в Україні перейшли до нової оборонної тактики за допомогою мінних полів. Цей метод може допомогти окупантам лише в тому випадку, якщо росіяни використовуватимуть спостереження і періодично відкриватимуть вогонь, стримуючи просування ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Російська армія в Україні перейшла до нової оборонної тактики: розвідка розкрила подробиці

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Британські розвідники звертають увагу, що, починаючи з жовтня, російські війська активно зайнялися тим, що перейшли до оборонної війни – почали споруджувати інженерні оборонні конструкції. Так російські загарбники почали активно встановлювати протитанкові та протипіхотні міни, що виходить за рамки установок російської військової доктрини.

При цьому британські фахівці звертають увагу на одну деталь – мінні поля можуть відіграти важливу роль лише в тому випадку, якщо Росія активно використовуватиме спостереження та вестиме вогонь. Враховуючи великі площі нових мінних полів, росіянам знадобиться багато навченого персоналу, який вестиме спостереження.

"Серйозною проблемою для російських сил, ймовірно, буде брак засобів спостереження та навченого персоналу для ефективного спостереження за великими площами нових мінних полів", — йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський окупант визнав, що Путіну начхати на проблеми армії (аудіоперехоплення ГУР).

Також видання "Коментарі" повідомляло — Дмитро Медведєв назвав умову Росії, щоб уникнути Третьої світової війни. У Кремлі переживають та просять максимальні гарантії безпеки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини