Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія обстріляла Запорізьку область: кількість жертв збільшилася
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія обстріляла Запорізьку область: кількість жертв збільшилася

За даними ОВА, через ворожі обстріли загинули троє людей, ще п'ятеро - поранені

9 квітня 2023, 11:55
Поділіться публікацією:

Збільшилась  кількість жертв  після  російського нічного  обстрілу по  території   Запорізької  області  й тепер становить  три  особи. Дещо  раніше була оприлюднена  інформація, що  після  чергового  обстрілу  загарбників під завалами були знайдені мертвими 11-річна  дівчинка та її тато.

Російська армія обстріляла Запорізьку область: кількість жертв збільшилася

Обстріл Запорізької області (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram. 

"Терористичні війська РФ забрали три невинні життя жителів області, ще п'ять — дістали поранення в наслідок ворожих атак. Постраждалі отримують всю необхідну медичну допомогу", — зазначає посадовець. 

Як стверджує Юрій Малашко, по  Запоріжжю, Оріхові, Гуляйполю та ще 15 населеним  пунктам загарбники здійснили масований обстріл,  зокрема, один обстріл ракетами, чотири авіаційні удари, п'ять атак за допомогою безпілотників та 46 артилерійських обстрілів.

"За добу зруйновано або пошкоджено кілька десятків об'єктів: квартир, будинків, господарчих споруд, але з часом все це можна відновити та відбудувати. Головне у цій війні — вберегти життя українців", — підсумував очільник Запорізької обласної військової адміністрації. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українцям пропонують спробувати себе оператором дрона. В популярному застосунку "Дія" запустили нову гру — відтепер тут можна спробувати себе в якості оператора дрона. Також посадовець подякував команді iLogos, яка безоплатно розробила гру, "щоб ми не відволікали свій фокус та ресурси від запуску державних послуг для кожного з вас". "Оновлюйте Дію, грайте та донатьте на Армію дронів!", — закликав посадовець.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини