Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не дай рашистам піти з пралками та унітазами: українцям пропонують спробувати себе оператором дрона
commentss НОВИНИ Всі новини

Не дай рашистам піти з пралками та унітазами: українцям пропонують спробувати себе оператором дрона

Новація у популярному застосунку

8 квітня 2023, 17:47
Поділіться публікацією:

В популярному застосунку "Дія" запустили нову гру — відтепер тут можна спробувати себе в якості оператора дрона. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію віце-прем'єра Михайла Федорова.

Не дай рашистам піти з пралками та унітазами: українцям пропонують спробувати себе оператором дрона

Один з символів цієї війни - рашист вивозить награбоване на танку

"Запустили нову гру в Дії. Спробуйте себе оператором дрона. Ваше завдання — не дати окупантам втекти з вкраденими пралками та унітазами, — пише Михайло Федоров в своєму телеграм-каналі. -  Найважливіше — просто у грі можна задонатити на Армію дронів. Більше донатів — більше реальних безпілотників на передову".

Також посадовець подякував команді iLogos, яка безоплатно розробила гру, "щоб ми не відволікали свій фокус та ресурси від запуску державних послуг для кожного з вас".

"Оновлюйте Дію, грайте та донатьте на Армію дронів!", — закликав посадовець.

За 9 місяців діяльності Армії дронів придбали 3201 дрон. Загалом укладено контрактів на понад 4 млрд грн. 160 коптерів відправлено на Схід, 85 — на запорізький напрямок та ще 55 — на херсонський.  

Кожен такий DJI Mavic 3T Thermal оснащений тепловізором та камерою із зумом, що дозволяє проводити розвідку навіть уночі. Також завдяки цим дронам військові можуть коригувати артилерію і знищувати російську техніку. Таким чином, безпілотники дають змогу військовим знати все про ворога.

Тим часом, Китай розпочав військові навчання навколо Тайваню, назвавши їх "суворим попередженням". А США заявили про свою готовність надіслати війська до Тайваню чи навіть оголосити війну КНР.

"Я думаю, якщо комуністичний Китай вторгнеться у Тайвань, а це, мені здається, станеться, то американський народ підтримає відправлення військ, і Конгрес наслідуватиме його приклад", — сказав конгресмен. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини