Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія обстріляла Миколаїв: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія обстріляла Миколаїв: подробиці

В Миколаєві працює ППО

16 жовтня 2022, 22:51
Поділіться публікацією:

16 жовтня пізно вечері російські окупанти обстріляли Миколаїв. У місті чули кілька вибухів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію  голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма у  Telegram.

Російська армія обстріляла Миколаїв: подробиці

Обстріл Миколаєва (ілюстративне фото з відкритих джерел)

 У своєму повідомленні очільник регіону підтвердив вибухи та повідомив,  українські підрозділи ППО також збили частину ворожих боєприпасів, які російська армія запустила по південним регіонам нашої країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про вибухи в тимчасово окупованому Донецьку. 16 жовтня вранці в російських ЗМІ почала з’являтись інформація про вибух в Донецьку. Пропагандистські сайти пишуть, що Україна вчинила обстріл "міської адміністрації" Донецька. Наразі відомо, що будівля, в якій приймали рішення російські керівники окупованої області частково зруйнована, обвалилась стеля, вилетіли вікна на всіх поверхах будинку. Окрім того, поблизу "міської адміністрації" Донецька згоріли три автомобілі. Наразі інформації про загибель або ушкодження людей не надходила. Російські канали стверджують, що в будівлю влучив снаряд з артилерійської установки HIMARS. Також в мережу вже потрапило відео з подіями в Донецьку. 

Також "Коментарі" писали про те, що  на Гіркіна-Стрєлкова відкрито полювання. Нещодавно російський блогер-террорист зник зі своїх медійних майданчиків. 14 жовтня дружина Гіркіна опублікувала фото з блогером, про те, що його призвали на фронт воювати проти України. Український активіст Сергій Стерненко в Telegram пообіцяв за живого Гіркіна 10 тис. доларів. Інші українці також вирішили долучитись до аукціону збільшили винагороду за Гіркіна-Стрєлкова до 50 тис. доларів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aaaa

17 жовтня 2022, 08:54

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини