Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Гіркіна-Стрєлкова відкрито полювання. За живого терориста пропонують понад 50 тис доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Гіркіна-Стрєлкова відкрито полювання. За живого терориста пропонують понад 50 тис доларів

За взяття російського полковника ФСБ Ігоря Гіркіна в полон пропонують гроші.

16 жовтня 2022, 08:54
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нещодавно російський блогер-террорист зник зі своїх медійних майданчиків. 14 жовтня дружина Гіркіна опублікувала фото з блогером, про те, що його призвали на фронт воювати проти України. Український активіст Сергій Стерненко в Telegram пообіцяв за живого Гіркіна 10 тис. доларів. Інші українці також вирішили долучитись до аукціону збільшили винагороду за Гіркіна-Стрєлкова до 50 тис. доларів.

На Гіркіна-Стрєлкова відкрито полювання. За живого терориста пропонують понад 50 тис доларів

Почалося полювання на російського блогера-терориста Ігоря Гіркіна. Фото з відкритих джерел

Після публікації Сергія Стерненка, першим відреагував музикант та лідер гурту "Антитіла" Андрій Тополя, що нещодавно повернувся з фронту. Він додав також 10 тис. доларів зверху.

Після Тополі, долучились до винагороди за захопленого Стерненка і інші – письменник і військовий Валерій Маркус, український тенісист Сергій Стаховський та голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, які кожен пообіцяли ще по 10 тис. доларів.

Таким чином українці влаштували полювання на Гіркіна, а винагорода вже буде є 50 тис. доларів. Також до суми долучаються і інші українці, тому в майбутньому винагорода за голову Гіркіна буде ще вищою.

Чому Ігор Гіркін важливий живим пояснив Сергій Стерненко. За його словами за такого росіянина українці можуть повернути багато своїх військових з полону. Окрім того, Гіркін може свідчити для Нідерландів у справі збитого малайзійського боїнга, а за це Нідерланди доставлять в Україну нову військову збою. 

Слідство Нідерландів у справі Боїнга MH-17 оголосило Ігоря Гіркін в міжнародний розшук. Окрім того, російський ефесбешник керував операціями по анексії Криму та брав участь в російських військових операціях у Придністров’ї, Чечні та на Балканах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що слова Гіркіна про майбутнє Путіна.
Також "Коментарі" писали про росіян, які перестріляли один одного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини