Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мобілізовані росіяни почали стріляти у військовій частині по своїх, є вбиті
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобілізовані росіяни почали стріляти у військовій частині по своїх, є вбиті

Росіяни самоліквідовуються навіть не потрапивши в Україну.

15 жовтня 2022, 22:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Бєлгородській області відбулась стрілянина в наслідок якої загинуло 22 людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Мобілізовані росіяни почали стріляти у військовій частині по своїх, є вбиті

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Наразі відомо, що в одній з військових частин Російської Федерації в Бєлгородській області була стрілянина. Військові відкрили вогонь по своїх співвітчизниках, в наслідок якого було вбито 22 людини та ще 16 отримали поранення.

Також відома доля тих, хто почав стріляти. Двоє з них були вбиті на місці інциденту, одному військовому вдалось втекти.

За попередньою інформацією сутичка відбулась в 138-му мотострілковому батальйоні, який проходив навчання в Бєлгородській області та планував відправитись в Україну.

Деталі інциденту на території Російської Федерації уточнюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про двох росіян, які вирішили втекли від часткової мобілізації Путіна. Громадяни Російської Федерації припливли Берингову протоку та висадились на острові Святого Лаврентія, що є територією штату Аляска.  Там росіяни попросили притулку у місцевої влади, аби не потрапити в армії Росії. За попередньою інформацією росіяни пропливли на човні мінімум 60 км.

Також "Коментарі" писали про інтерв'ю Володимира Зеленського, який жорстко розкритикував російських громадян. Під час розмови з німецькими журналістами президент України назвав росіян сліпими та глухими. Окрім того, дісталось і оточенню Путіна. Володимир зеленських найближчих соратників російського диктатора назвав цуценятами, які вип'ють 50 грамів горілки і погрожують світу ядерною зброєю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини