Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія не може наступати: у британській розвідці назвали головну причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія не може наступати: у британській розвідці назвали головну причину

Проблеми з логістикою та нестача боєприпасів не дають можливості російським військам наступати

2 грудня 2022, 09:48 comments1083
Поділіться публікацією:

Українська артилерія створила багато неприємностей для росіян на фронті, адже під ударами виявилася більшість складів із боєприпасами. Крім того, вже кілька місяців поспіль російські війська не можуть налагодити логістичні ланцюжки. Все це у комплексі не дає можливості РФ від оборони перейти у наступ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на зведення Міноборони Великобританії у Twitter.

Російська армія не може наступати: у британській розвідці назвали головну причину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У британській розвідці зазначають, що виведення військ Росії із західного берега Дніпра минулого місяця надало Збройним силам України можливість завдати удару по додатковим російським логістичним вузлам і комунікаціям.

За даними британської розвідки, ця загроза, швидше за все, спонукала російських логістиків перемістити вузли постачання, зокрема залізничні перевалочні пункти, далі на південь та схід.

При цьому російським підрозділам логістики необхідно буде проводити додаткове трудомістке навантаження та розвантаження із залізничного на автомобільний транспорт. Потім цей транспорт буде вразливий для української артилерії на підвезенні до російських передових оборонних позицій.

У Міноборони Британії вважають, що нестача боєприпасів у Росії, що посилюється цими проблемами логістики, "є одним з основних факторів, що обмежують в даний час потенціал Росії для відновлення ефективних великомасштабних наступальних наземних операцій".

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого очікувати наприкінці року: чи посилить Захід підтримку економіки України та тиск на санкції на Російську Федерацію.    



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини