Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія масивними обстрілами знищує Бахмут (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія масивними обстрілами знищує Бахмут (ВІДЕО)

Російська армія вже не перший місяць обстрілює Бахмут

19 вересня 2022, 22:42
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують обстрілювати українські міста на Донбасі. Так, окупанти активно обстрілюють Бахмут, що у Донецькій області. Воно вже не перший місяць перебуває під вогнем. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на сторінку Міністерства оборони України.

Російська армія масивними обстрілами знищує Бахмут (ВІДЕО)

Російська армія знищує Бахмут (фото з відкритих джерел)

"Росіяни методично знищують українське місто Бахмут Донецької області", — йдеться у повідомленні оборонного відомства України.

Окупанти рф вже кілька місяців обстрілюють місто. Російська армія впритул майже підступила до міста. Але українські захисники кожного разу відбивають їх атаки та всі спроби захопити місто.

 Тож окупанти зривають свою злість на місті та його жителях.

"Хата за хатою", — повідомили у міністерстві, маючи на увазі дуже сильні руйнування міста.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про український прорив на Луганщині. Останні тижні кардинально змінили ситуацію в Україні. Українська армія розгорнула дуже ефективний контрнаступ у Харківській області, повернувши значні території, окуповані росіянами. Також підтверджено, що українці повернули Білогорівку, а це означає, що вперше з 3 червня росіяни не контролюють всю Луганську область. Президент України Володимир Зеленський у неділю ввечері заявив, що контрнаступ українських військ проти російської армії продовжиться, і враження про те, що після низки українських перемог на фронті "певна тиша", є помилковим. Відвоювавши землі на Харківщині, українська армія рушила вперед. За останньою інформацією, українці відбили Білогорівку. Це місто, розташоване в Луганській області, поблизу Сєвєродонецька. Повернення її українськими військами означає, що вперше з початку червня росіяни не контролюють всю Луганську область.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини