Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянка сіла в таксі до українки в Європі. Що сталось далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка сіла в таксі до українки в Європі. Що сталось далі

У час коли Російська Федерація завдає ракетні удари по мирному населенню України, росіяни спокійно відпочивають у Європі та насолоджуються життям на круїзних лайнерах.

1 березня 2023, 12:01 comments2158
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Громадянка РФ Тетяна Дмитрова постійно проживає в Росії, попри санкції ЄС жінка подорожує до Європи та ділитись численними фотографіями з відпочинку, таким чином демонструючи, що попри війну в Україні, світ ще досі лишається відкритим для росіян. Одного разу відвідуючи Австрію жінка сіла в таксі до українки, наслідки такої зустрічі Дмитрова розповіла у своїх соціальних мережах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соціальні мережі Тетяни Дмитрової.

Росіянка сіла в таксі до українки в Європі. Що сталось далі

Росіянка сіла в таксі до українки. Фото з відкритих джерел

Після повномасштабного вторгнення деякі країни ЄС прийняли рішення не видавати візи для росіян, тоді як інші радо приймають туристів з РФ. Про це свідчать постійні подорожі та заяви російських туроператорів, які навіть склали рейтинг лояльних до РФ країн по видачі шенгенської візи.

Одна з росіянок, які досі можуть відпочивати в Європі виявилась Тетяна Дмитрова, яка у січні відвідала Австрію. Жінка описала свої враження від подорожі та заявила, що у Відні всюди чути російську мову і вона нікого не дратує. Дмитрова додала, що російська культура досі залишається присутньою в Європі. На афіші Віденської опери досі показують "Онєгіна" в трьох актах, а в кафе подають "російський салат".

Росіянка також згадала свої три поїздки на таксі Uber по столиці Австрії. Перша була з українкою.

"Через 10 хвилин я була щаслива, що вийшла з машини. Такої агресії в Європі я раніше не зустрічала, до того ж, говорила тільки Катерина", — скаржиться росіянка, яка потрапила в Європу, але могла спокійно залишатись в РФ.

Іншого разу водієм таксі виявився чоловік родом з Південної Африки. Дмитрова сподівалась, що цього разу все буде спокійно, але таксист просив пояснити російську агресію.

"Наступний водій виявився південноафриканцем. Він весело привітав мене, і я подумала, що цього разу обійдеться без звинувачень політичного режиму, але дарма — всю дорогу шеф говорив тільки про Путіна і час від часу звертався до мене, вимагаючи пояснень", — пише росіянка.

Третім водієм у Відні виявився турок, який був лояльний до Росії.

"Я з Туреччини, а наші президенти — брати, тож, мила пані, я із задоволенням відвезу вас за адресою", — переказує слова таксиста Дмитрова.

Останнє повідомлення росіянка опублікувала 28 лютого, де розповіла, що перебуває на круїзному лайнері MSC, що рухається по Перській затоці. На відео, яке опублікувала Дмитрова показано капітана, який зробив сюрприз для росіян та привітав їх російською мовою, що викликали оплески у залі. Таким чином, поки російські ракети вбивають українців, громадяни Росії насолоджуються життям по всьому світу.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що керівник ООН вказав на масові порушення прав людини в Україні, через діяльність російських військ.

Також "Коментарі" писали про речника Кремля, який відповів, чи піде Росія на компроміс щодо окупованих територій



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/td_opinion/124
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

1 березня 2023, 12:57

Не випускати росіян з їх недокраїни, хай насолоджуються диктатурою свого путіна!


Новини