Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянка просить Путіна завдати ракетного удару по Німеччині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка просить Путіна завдати ракетного удару по Німеччині (ВІДЕО)

Дивна реакція росіянки з Німеччини на солідарність українців.

11 жовтня 2022, 22:15 comments1087
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіянка, яка проживає в німецькому місті Дрезден записала відео в якому закликає президента Росії Володимира Путіна завдати удару по Німеччині. Жінку роздратували українці, які вийшли на акцію проти терористичних дій РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Obozrevatel.

Росіянка просить Путіна завдати ракетного удару по Німеччині (ВІДЕО)

Росіянка просить Путіна завдати ракетного удару. Фото з відкритих джерел

10 жовтня Росія завдала по Україні масований ракетний удар з 84 ракет різного типу. Внаслідок удару постраждали енергетичні об’єкти інфраструктури, школи, житлові будівлі, заклади освіти тощо. Окрім пошкоджень інфраструктури загинуло 19 українських жителів.

Через такі терористичні вчинки РФ по всьому світу виходили українці та солідарні з ними мешканці. Акції солідарності не сподобались росіянці, яка проживає в Дрездені, Німеччина.

Жінка в мережі підписана під нікнеймом Alena Dirksen та записала відео на якому просить Путіна завдати ударів по Дрездену.

"Володимир Володимирович, їм сьогодні мало було, тут у нас в Дрездені також можна один разок...", — говорить росіянка, яка проживає в Німеччині.

Окрім того, Alena Dirksen записала ще одне відео на якому повідомила, що їй байдуже на реакцію людей, тому що "чорний піар — це також піар". Жінка також згадала, що її закладу ставлять одну зірочку. Як з’ясувалось росіянка родом з Таганрогу, але останні 20 років живе в Німеччині де має власний ресторан з назвою "Родина".

Відео з заявами від Alena Dirksen можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про пост Рамзана Кадирова, який закликав Зеленського тікати з України після ракетних ударів 10 жовтня.

Також "Коментарі" писали про реакцію громадян Російської Федерації на терористичний ракетний обстріл України. Росіяни просять більше бити по Україні та моляться на Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини