Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянин розповів про штурм українського села (АУДІО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянин розповів про штурм українського села (АУДІО)

ГУР перехопила розмову російського військового, який розповідає про великі втрати його підрозділу під час штурму українського села.

31 грудня 2022, 16:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська розвідка перехопила розмову російського військового, який перебуває в Україні. На аудіозаписі чути як він розповідає про величезні втрати його підрозділу під час штурму українського села. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Головного управління розвідки України.

Росіянин розповів про штурм українського села (АУДІО)

Російські солдати. Фото з відкритих джерел

Російський військовий стверджує, що його підрозділ зміг штурмом захопити більшу частину села, дві вулиці з трьох. Одна вулиця була під контролем ЗСУ. Окупант говорить, що під час бойових дій російська армія зрівняла населений пункт з землею.

"Поїхали вчора штурмувати цю вулицю, і там від селища нічого не залишилось", — чутно на перехоплених записах ГУР.

Такий бій здивував російського військового, адже під час нападу на село його підрозділ втратив більш ніж половину особового складу. Після штурму зі 140 росіян лишилось 45 боєздатних, інші вбиті, або поранені.

"Нас зі 140-ка, 45 людей залишилось. Інші 200, 300. 200 – це вбиті, 300 – це поранені", — говорить росіянин.

Прослухати запис перехопленої розмови російського військового можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про відео з Кадировим, яке вразило росіян, але розсмішило американців. Під час ефіру чеченський лідер почав віджиматись, за що отримав схвалення від присутніх у студії росіян.

Також "Коментарі" про нову зброю, яку Сполучені Штати планують відправити в Україну. Вона може допомогти виграти війну проти Росії. Це бронетранспортери Bredley, яких в США достатньо. Американські військові говорять, що ця машина краща, ніж українські аналоги, або ті, що раніше були відправлені в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

31 грудня 2022, 21:58

Какие огромные потери??? Не надо выдавать желаемое за действительное. В целом по спецоперации потери России к потерям украины составляют 1 к 8 Расшифровать? На одного российского погибшего военнослужащего, восемь погибших украинских! Да да да, конечно, я агент кремля, ставленник Путина, тролль, москаль поганый, и так далее.


Новини