Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни знову почали застосовувати «Термінатори» на Луганщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знову почали застосовувати «Термінатори» на Луганщині

На Луганщині росіяни постійно намагаються змінити тактику

3 березня 2023, 14:05 comments2098
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська біля міста Кремінна на Луганщині постійно намагаються змінити свою тактику. Противники знову повернулися до тактики, що раніше використовувалася, знову застосовують бойові машини підтримки танків — "Термінатори". Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Росіяни знову почали застосовувати «Термінатори» на Луганщині

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Що стосується Кремінної — там ворог постійно намагається змінити тактику. То малими групами йдуть, то йдуть великими такими — по три роти піхоти, то піхота разом із важкою технікою. Зараз вони зрозуміли, що, ну якось піхотою нічого не вдається, намагаються технікою важкою проходити – це і танки, і знову кинули у бій "Термінатори"...", — зазначив голова Луганщини.

Варто зазначити, що в Луганській області дуже непроста ситуація. Щодня йдуть запеклі бої. Російські війська окупували Кремінну у квітні 2022 року. Сергій Гайдай повідомляв, що біля міста противник мав час все замінувати, і мав величезну кількість техніки та резервів, тож захисникам України дуже важко дається кожен метр, але все одно вони потроху рухаються вперед.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через добу інцидент у Брянській області, де нібито попрацювала чи міфічна ДРГ, чи російський опір путінському режиму, залишається топ-темою для обговорення. Свої висновки представив уже американський Інститут вивчення війни (ISW), представники Головного управління розвідки Міноборони України. Своїми версіями події та події, а також прогнозами щодо подальшого розвитку подій, продовжують ділитися експерти і з виданням "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Китаю вигідна війна в Україні – який світ шляхом переговорів можуть нав'язати Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tv.kyiv.media/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини