Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни заявили про прорив у ще одному районі Курської області: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни заявили про прорив у ще одному районі Курської області: що відомо

Російські пропагандисти кажуть, що нібито українські війська зайшли до Біловського району Курщини

11 серпня 2024, 20:15 comments1099
Поділіться публікацією:

Російська влада визнала "прорив" українських сил ще в одному районі Курської області, зокрема в Біловському районі. Про це повідомив виконуючий обов'язки губернатора Курської області Олексій Смірнов.

 Росіяни заявили про прорив у ще одному районі Курської області: що відомо

Бої в Курській області (фото з відкритих джерел)

Він зазначив, що українська диверсійно-розвідувальна група (ДРГ) проникла на територію Біловського району, але російським військовим вдалося стабілізувати ситуацію.

При цьому Смірнов заявив, що на цей час у Біловському та Обоянському районах Курської області бойових дій немає.

Російські пропагандистські ресурси стверджували, що навколо населеного пункту Біла "все зайнято" українськими силами, а також повідомляли про прибуття нової української бригади з технікою.

Так звані російські "воєнкори" також повідомляли про нові спроби прориву в Курській області, зокрема в Біловському районі, розташованому на південь від міста Суджа. Це новий напрямок бойових дій, раніше бойові зіткнення відбувалися в районі Суджі та Коренево.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Курську після роботи російського ППО ракета влучила в житловий будинок. У ніч на 11 серпня тимчасово виконуючий обов'язки губернатора Курської області Олексій Смирнов заявив про ракетну небезпеку та роботу сил протиповітряної оборони. Згодом у новому повідомленні Смирнов розповів про падіння уламків ракет на будинок у Курську. 

Після повідомлень в.о. губернатора Курської області Олексія Смирнова про ракетну небезпеку та роботу ППО в Курську місцеві телеграм-канали повідомили про 7-10 вибухів. Згодом Смирнов опублікував нове повідомлення та заявив про пошкодження будинку в Курську.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини