Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Курську після роботи російського ППО ракета влучила в житловий будинок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Курську після роботи російського ППО ракета влучила в житловий будинок

У Росії заявили про масовану атаку України по Курській області, після чого уламки ракет впали на житловий будинок в Курську.

11 серпня 2024, 08:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У ніч на 11 серпня тимчасово виконуючий обов'язки губернатора Курської області Олексій Смирнов заявив про ракетну небезпеку та роботу сил протиповітряної оборони. Згодом у новому повідомленні Смирнов розповів про падіння уламків ракет на будинок у Курську. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Курську після роботи російського ППО ракета влучила в житловий будинок

Після роботи ППО РФ ракета влучила у житловий будинок в Курську. Фото з відкритих джерел

Після повідомлень в.о. губернатора Курської області Олексія Смирнова про ракетну небезпеку та роботу ППО в Курську місцеві телеграм-канали повідомили про 7-10 вибухів. Згодом Смирнов опублікував нове повідомлення та заявив про пошкодження будинку в Курську.

"О 00:19 Смирнов повідомив, що збита російською ППО ракета впала на житловий будинок у Курську. Виникла пожежа", — пишуть російські ЗМІ.

В наслідок падіння ракети ніхто з росіян серйозно не постраждав, однак повідомляється про 30 жителів будинку, які отримали незначні поранення. У мережу потрапили відео та фото з палаючим будинком після падіння ракети або її уламків на будинок в Курську. Пожежу, яка виникла після спрацювання російського ППО, місцеві служби ліквідували.

Крім вибухів у Курській області, росіяни також повідомляють про нічні атаки на Воронезьку та Білгородську області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія провела атаку ракетами по Київській області зруйнувавши цивільний будинок. Під час пошуково-рятувальних робіт працівники ДСНС виявили, що внаслідок російського удару загинула 4-річна дитина та її 35-річний батько.

Також "Коментарі" писали про заяву губернатора Курської області до Путіна у якій він розповів про реакцію російського диктатора на прорив кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини