Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни завдали ракетного удару по Харківщині: під завалами люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни завдали ракетного удару по Харківщині: під завалами люди

Росіяни все активніше продовжують обстрілювати Харківщину

23 лютого 2023, 15:10 comments2799
Поділіться публікацією:

Російські окупанти 23 лютого завдали ракетного удару по Куп'янському району Харківщини, потрапивши до будівлі адміністрації. Внаслідок удару під завалами перебувають люди. Як повідомляє видання "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синегубов.

Росіяни завдали ракетного удару по Харківщині: під завалами люди

Вибух. Фото: з відкритих джерел

"Окупанти вдарили в четвер і по Куп'янському району. Попередньо ракетою С-300. Є влучення в адміністративну будівлю", — написав Олег Синегубов.

Голова Харківщини додав, що поранення отримав чоловік, який перебував поряд із будинком. Під завалами перебувають щонайменше дві людини. На місці працюють усі рятувальні служби.

Крім того, вранці ворог обстріляв Куп'янськ, внаслідок чого отримали поранення дві жінки. Медики надали їм допомогу.

Пізніше Синегубов повідомив, що російська ракета потрапила до адміністрації. Довгий час під завалами залишалися люди, поранені.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 22 лютого приділив увагу експортній зерновій ініціативі, яка працює вже 7 місяців та потребує чергового продовження. За його словами, за цей час, незважаючи на провокації РФ, вже 43 країни світу отримали понад 22 млн. тонн продовольства від України. Як ситуація із зерновою угодою може розвиватися далі? Які ще кроки потрібно зробити для підтримки українських аграріїв? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що готує Росія до 24 лютого – де агресор може планувати новий удар. Експерти детально розібрали ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/5605
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини