Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни залишають Крим: у ЗСУ пояснили причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни залишають Крим: у ЗСУ пояснили причину

Процес деокупації Криму просуватиметься, хоч і не так швидко, як хотілося б, зазначила Наталія Гуменюк

12 жовтня 2023, 08:25
Поділіться публікацією:

Зростає кількість громадян Росії, які залишають анексований Крим, розуміючи, що перебувати на півострові є небезпечно і звільнення українськими військами Криму – неминуче. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявила голова Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Росіяни залишають Крим: у ЗСУ пояснили причину

Крим. Фото: з відкритих джерел

"Незважаючи на календарне похолодання, ми продовжуємо насаджувати не тільки "бавовну", але й розуміння того, що деокупація не може бути скасована — вона просуватиметься, хоча це не буде такими швидкими темпами, як хотілося б. Але це неминучий процес", — зазначила. Гуменюк.

Вона зазначила, що особливо схильна до паніки така категорія росіян, яку звикли називати "понаїхали". Такі громадяни РФ намагаються швидко продати майно, щоб повернути хоча б частину витрачених коштів і перебратися назад до Росії.

Наталія Гуменюк наголосила, якщо раніше з Криму можна було виїхати без жодних проблем, то зараз це ціла історія, адже виїзд не такий легкий, як раніше.

"Логістика всього півострова є досить ускладненою, тому на основних напрямках, де є мости, які майже не працюють, рух дуже повільний. А основна траса М-17 є неспокійною, бо має ознаки вогневого контролю з боку Сил оборони України", – прокоментувала Гуменюк. .

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини