Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни захопили одразу три села на Луганщині, - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни захопили одразу три села на Луганщині, - Генштаб

Російські окупанти продовжують наступати у Луганській області

30 червня 2022, 15:43
Поділіться публікацією:

Російським окупантам вдалося взяти під контроль одразу три села у Луганській області – Камишеваху, Гірське та Золоте. Туди вже зайшли російські війська та техніка. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на заяву заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексія Громова.

Росіяни захопили одразу три села на Луганщині, - Генштаб

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"На Бахмутському напрямку, маючи перевагу в силах і засобах, особливо в артилерії, противнику вдалося потіснити наші війська та встановити контроль над Камишувахою, Горським та Золотим. На цьому напрямі тривають запеклі бої", — заявив Олексій Громов.

Російські війська повністю захопили Сєвєродонецьк Луганської області. Нині виїхати з міста можна лише на підконтрольну Росії територію. При цьому під час виведення ЗСУ з Сєвєродонецька ніхто з українських захисників не постраждав.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Британії оцінили можливість ЗСУ вибити окупантів з України. Так, глава МЗС Британії Ліз Трасс заявила, що вся територія України, яку було захоплено Росією, незаконно окуповано, і, зрештою, росіян потрібно витіснити з усієї цієї території.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – у Пентагоні не бачать можливості закінчення війни Росії проти України до кінця року, як це раніше заявив президент України Володимир Зеленський. Таких висновків у США дійшли, аналізуючи ситуацію на фронті в Україні, а також виходячи із заяв президента РФ Володимира Путіна. Все це свідчить, що Кремль має намір продовжувати атаки. Таку позицію озвучив речник Пентагону Джона Кірбі в інтерв'ю "Bloomberg".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини