Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Британії оцінили можливість ЗСУ вибити окупантів із України: назвали терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії оцінили можливість ЗСУ вибити окупантів із України: назвали терміни

Ліз Трасс зазначила, що Лондон постачає Україні смертоносне озброєння

30 червня 2022, 15:10
Поділіться публікацією:

Українські захисники можуть вигнати російських окупантів із усієї території. Це може статися в найближчий час. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповіла міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс в інтерв'ю BBC Radio.

У Британії оцінили можливість ЗСУ вибити окупантів із України: назвали терміни

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"Вся територія України, яку було захоплено Росією, незаконно окуповано, і, зрештою, росіян потрібно витіснити з усієї цієї території", — завила глава МЗС Великобританії.

При цьому дипломат додала, що українська армія, маючи необхідну зброю від західних союзників, може деокупувати свої території у найближчому майбутньому.                                                            

Трас наголосила, саме тому Велика Британія та інші партнери України активно постачають в Україну смертоносну зброю, яка має допомогти Києву відновити суверенітет на всій території.

Варто нагадати, що на початку червня президент РФ Володимир Путін заявив, що постачання Заходом зброї в Україну може "затягнути збройний конфлікт", а Росія нібито зробить відповідні висновки, якщо Захід постачатиме Україні ракети дальньої дії.

Читайте на порталі "Коментарі" — не лише Донецька та Луганська: у США назвали область, яку Путін теж хоче захопити і де йде просування російських військ. Аналітики американського Інституту вивчення війни вказали на спроби російських окупантів просунутися в Харківській області.                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США розповіли, чи вдасться президентові України Зеленському реалізувати свій план та завершити війну до кінця цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини