Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни з "Градів" розбомбили психоневрологічний інтернат у Дніпропетровській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни з "Градів" розбомбили психоневрологічний інтернат у Дніпропетровській області

РФ 19 серпня з "Градів" обстріляли Міровську громаду

19 серпня 2022, 19:21
Поділіться публікацією:

19 серпня, вдень, російські окупанти з "Градів" обстріляли у Дніпропетровської області  Міровську громаду.  Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram очільника Дніпропетровської ОВВА Валентина Резніченко.

Росіяни з "Градів" розбомбили психоневрологічний інтернат у Дніпропетровській області

Росіяни розбомбили психоневрологічний інтернат у Дніпропетровській області (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що від обстрілів дуже постраждав психоневрологічний інтернат та територія, а його будівля вщент зруйнована.

Очільник Дніпропетровської ОВВА Валентин Резніченко повідомив, що на щастя ніхто з пацієнтів не постраждав, адже їх вчасно евакуювали.

А ще в громаді 5 приватних будинків було пошкодженні ворожими обстрілами.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти рф обстріляли Дніпропетровську і Запорізьку області. Російські окупанти з реактивної артилерії обстріляли Запорізьку та Дніпропетровську області. Від ударів загинули та постраждали люди. На Запоріжжі під масовий обстріл потрапило місто Оріхів. Російські окупанти протягом кількох годин обстрілювали місто з реактивної артилерії. Під час обстрілів загинула місцева жителька, а 6 людей були поранені. Пізніше російські загарбники взялися обстрілювати район та саме місто Нікополь. За інформацією місцевої влади, у місто прилетіло 20 снарядів з "Градів" та 10 зі ствольної артилерії.

Також "Коментарі" писали про те, що у МВС розповіли, чи варто готуватися до штурму та нового наступу Росії на свята. Москва не планує нового наступу в День Незалежності України. Однак українцям не потрібно розслаблятися, в країні війна і потрібно бути готовими до можливих "сюрпризів" від загарбників.  Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини