Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти рф обстріляли Дніпропетровську і Запорізьку області: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти рф обстріляли Дніпропетровську і Запорізьку області: що відомо

Росіяни завдали ударів по Запорізькій та Дніпропетровській областях

16 серпня 2022, 18:22
Поділіться публікацією:

Російські окупанти з реактивної артилерії обстріляли Запорізьку та Дніпропетровську області. Від ударів загинули та постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію Запорізької та Дніпропетровської ОВА.

Окупанти рф обстріляли Дніпропетровську і Запорізьку області: що відомо

Обстріли Дніпропетровської і Запорізької областей (фото з відкритих джерел)

На Запоріжжі під масовий обстріл потрапило місто Оріхів. Російські окупанти протягом кількох годин обстрілювали місто з реактивної артилерії. Під час обстрілів загинула місцева жителька, а 6 людей були поранені.

"Внаслідок ворожої атаки руйнувань зазнали десятки приватних будинків та об'єктів цивільної інфраструктури. Виникли пожежі, що булі ліквідовані рятувальниками", — повідомили у Запорізькій ОВА.

Пізніше російські загарбники взялися обстрілювати район та саме місто Нікополь. За інформацією місцевої влади, у місто прилетіло 20 снарядів з "Градів" та 10 зі ствольної артилерії.

"У місті понівечені кілька приватних будинків. Ще у кількох сталося загоряння. На місці працюють вогнеборці.Попередньо, четверо людей поранені. Один з них потрапив у лікарню", — заявили у Дніпропетровській ОВА.

Окупанти рф обстріляли Дніпропетровську і Запорізьку області: що відомо - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти обстріляли касетними снарядами Дніпропетровщину. Армія окупантів продовжує завдавати ударів по мирним містам України. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Удар касетними снарядами з "Ураганів" нанесли по ​​Зеленодольській громаді. Поранено 73-річного чоловіка. Він перебуває в лікарні. У Мар'янському та Великій Костромі пошкоджено кілька десятків приватних будинків. Повідомляється, що фахівці уточнюють масштаби руйнування.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини