Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вже зайшли на висоти: для якого міста настала критична ситуація
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вже зайшли на висоти: для якого міста настала критична ситуація

У DeepState сигналізують, що росіяни вже зайшли на висоти Часового Яру, ситуація тяжка

1 квітня 2024, 16:47 comments2954
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська вже зуміли прорватися на висоти Часового Яру на Донеччині, ситуація там важка. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "NV" заявив співзасновник та аналітик проекту DeepState Роман Погорілий.

Росіяни вже зайшли на висоти: для якого міста настала критична ситуація

Часів Яр. Фото з відкритих джерел

"Зараз важкі бої йдуть саме за село Іванівське, яке знаходиться біля Часового Яру. Московити вже неодноразово заявляють, нібито вони взяли повністю під контроль цей населений пункт, що не відповідає дійсності. Наші військові там ведуть бої, вони стримують тиск. Але, на жаль, московити вже зайшли на висоти Часового Яру, що вже не можна було допускати, бо начебто раніше заявлялося, що шикуються ІФС (інженерно-фортифікаційні споруди) для оборони Часового Яру в цілому, але, як ми бачимо, вони вже підібрали впритул , тому тут залишається питання відкритим.", — заявив Роман Погорілий.

Аналітик не раз підкреслював, що Годин Яр – це стратегічно важливе місто, яке стоїть на панівних висотах.

На думку Погорілого, за рахунок того, що висоти опиняються під контролем ворога, у росіян буде більший візуальний контроль, певною мірою, вогневий контроль, логістика, на яку окупанти постійно полюють. Відповідно, росіяни вже зайшли на Часовоярівські висоти, де за словами командування, загалом має бути оборона.

"У самому місті, швидше за все, просто не буде можливості триматися. Московити, якщо не зможуть просуватися землею, то дуже обстрілюватимуть", — висловився Погорілий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що очікувати від військового квітня: з якими викликами доведеться зіткнутися. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини