Росіяни вже за 7 км від Покровська: скільки цивільних залишається у місті

У Покровську знищено 80% критичної інфраструктури

У місті Покровськ, що на Донеччині, внаслідок російських обстрілів пошкоджено або знищено близько 80% критичної інфраструктури. При цьому російські війська вже знаходяться лише за 7 кілометрів від околиць міста. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив начальник міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Чиновник зазначив, що незважаючи на небезпеку, відмовляються від евакуації та залишаються у Покровську близько 13 тисяч мешканців, серед яких 94 дитини.

"Тільки вчора сталося два обстріли: о 10:30 та о 23:00. Під час цих атак було випущено шість авіабомб КАБ, які потрапили до центру міста. Внаслідок обстрілів є поранені – четверо людей постраждали", - розповів Добряк.

За його інформацією, ворог систематично руйнує громадянську інфраструктуру, залишаючи місто без електрики, водопостачання та газу.

Незважаючи на важкі умови, евакуація продовжується. Ще півтора місяці тому у місті проживало 48 тисяч осіб, включаючи майже 5900 дітей.

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські захисники зуміли зупинити наступ російських окупаційних військ під Покровськом Донецької області. Також відомо ще про один успіх ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", про це в Telegram повідомляє голова Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрій Коваленко.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ситуація під Покровськом може змінитися кардинально: у ЗСУ зробили заяву, що обнадійлює.

Раніше "Коментарі" писали – стало відомо, хто допомагав окупантам прориватися до Покровська.