Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни втратили «очі» на півдні: обстрілів Миколаївщини тепер поменшає
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни втратили «очі» на півдні: обстрілів Миколаївщини тепер поменшає

Безпілотник росіян, який наводив артилерію, був збитий на Миколаївщині

26 червня 2022, 10:30 comments1673
Поділіться публікацією:

26 червня, воїнами повітряного командування "Південь" було виявлено та знищено безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні повітряних сил ЗСУ, з посиланням на ПК "Південь".

Росіяни втратили «очі» на півдні: обстрілів Миколаївщини тепер поменшає

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що безпілотник був дуже важливим для росіян. Зазначається, що цим БПЛА ворог проводив повітряну розвідку та наведення артилерії у Миколаївській області. Військові наголошують, що загрози ракетних ударів залишаються і просять людей не нехтувати повітряною тривогою.

Нагадаємо: Зенітники 25 червня збили безпілотний літальний апарат, який проводив дорозвідку об'єктів після суботніх ракетних ударів російських військ.

Аналогічний БПЛА був збитий і 24 червня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Києві зранку пролунали вибухи — над столицею чорний дим: стали відомі подробиці. Щонайменше 14 ракет країна-агресора направила на столицю. У результаті в Києві пролунало кілька гучних вибухів. Одна з ракет потрапила до 9-поверхової житлової будівлі у Києві, є постраждалі, під завалами досі залишається багато людей. Вже підтверджено, що частину жителів евакуювали, кілька людей було госпіталізовано. Після прибуття рятувальники виявили, що внаслідок ракетного обстрілу сталося спалах у 9-поверховому житловому будинку з частковою руйнацією 7, 8 та 9 поверхів. Також відомо, що вже підтвердилася інформація, що з-під завалів будинку дістали дитину. Батька дитину також дістали із-під завалів. На жаль, не подає ознак життя. Смерть чоловіка підтвердив радник голови МВС Антон Геращенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що зміниться для світу, України та РФ за підсумками саміту "Великої сімки": які очікування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/1480
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини