Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вночі вдарили по Україні 13 крилатими ракетами: скільки вдалося збити
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вночі вдарили по Україні 13 крилатими ракетами: скільки вдалося збити

Росія продовжує ракетний терор України, але сили ППО знову опинилися на висоті

23 червня 2023, 08:27 comments2228
Поділіться публікацією:

Сили протиповітряної оборони вночі 23 червня спрацювали на відмінно, знищивши всі 13 крилатих ракет Х-101/Х-555 та розвідувальний безпілотник, якими ворог атакував українські міста та села. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляється в офіційному зведенні Повітряних сил ЗСУ в Telegram.

Росіяни вночі вдарили по Україні 13 крилатими ракетами: скільки вдалося збити

Крилаті ракети. Фото: з відкритих джерел

"Вночі 23 червня противник завдав удару по Україні з літаків стратегічної авіації. На цей раз атака спрямована на військовий аеродром у Хмельницькій області. Пуски здійснювалися близько опівночі з Каспійського моря з 4 бомбардувальників Ту-95мс. Усі 13 крилатих ракет Х-101/Х-555 були знищені протиповітряною обороною, більшість на Хмельниччині", – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, за даними Повітряних сил, українські захисники знищили ворожий розвідувальний БПЛА не встановленого типу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через певний дефіцит високоточної та далекобійної зброї ("Калібрів", "Іскандерів", "Кинджалів" та ракет Х-101, Х-555) російські військовослужбовці нещодавно розмістили недалеко від українських кордонів на Брянщині, ракетний комплекс "Бал", для якого використовують протикорабельні Х-35 Не припиняються удари за допомогою безпілотників та бомб на території України. Дрони атакують і територію РФ, а також позиції окупантів на тимчасово захоплених ними територіях. А міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу в черговий раз погрожує ударами по "центрам ухвалення рішень в Україні", якщо ЗСУ вдарять по окупантах, у тому числі в Криму, ракетами "Хаймарс" та "Сторм Шедоу". Про що говорить ракетно-бомбово-дронова війна останнього часу? Що важливо розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/2776
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини