Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни влаштували розправу над жителями села біля Старобільська – звинувачують у допомозі ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни влаштували розправу над жителями села біля Старобільська – звинувачують у допомозі ЗСУ

Медичні установи та інші установи Луганська переповнені пораненими з різних куточків Росії

3 січня 2023, 11:02 comments3005
Поділіться публікацією:

Російські загарбники заблокували село Половинкіне поблизу Старобільська Луганської області для нібито "фільтраційних заходів". Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

Росіяни влаштували розправу над жителями села біля Старобільська – звинувачують у допомозі ЗСУ

Російські війська. Фото: REUTERS

Повідомляється, що причиною таких дій росіян стали успішні прильоти щодо позицій окупантів. Загарбники вважають, що тут не обійшлося без місцевого населення, яке могло б передавати українській армії точні позиції ворога. В результаті рейду вже 30 мешканців села вивезено до Луганська.

Водночас медичні заклади та інші заклади Луганська переповнені пораненими окупантами із різних куточків Росії. А у лікарнях Біловодська зібрали зеків, засуджених за тяжкі злочини.

"Значна менша кількість поранених росіян на Біловодщині, бо більше просто не вміщують лікувальні заклади. Привозять туди виключно зеків, які були засуджені або за вбивство або за зґвалтування. Ситуація в населеному пункті стає напруженою, оскільки місцеві так звані правоохоронці не гарантують безпеку" цивільному населенню", — зазначають у зведенні Луганської ОВВ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як війна відобразилася на економіках України, Європи, Росії – що чекатиме у майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло – половина країн Євросоюзу у 2023 році скотиться у рецесію через війну в Україні. Такий невтішний прогноз зробила директор-розпорядник МВФ Крісталіна Георгієва. Що можна сказати про загальноекономічну ситуацію в Україні, РФ та світі загалом у найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини