Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни відводять війська від українського міста, яке хотіли захопити: в ЗСУ пояснили ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни відводять війська від українського міста, яке хотіли захопити: в ЗСУ пояснили ситуацію

Росіяни активізували спроби наступу поблизу Часового Яру та лише за попередню добу завдали 1270 ударів по території міста.

22 травня 2024, 21:50 comments18310
Поділіться публікацією:

Військові Сил оборони України  знищили російських  загарбників, які проривались в напрямку міста Часів Яр. Після   вогневого ураження загарбник  планує відведення підрозділів 98 повітряно-десантної дивізії РФ на схід від  міста. Про це  журналістам LIGA.net  розповів   спікер ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

Росіяни відводять війська від українського міста, яке хотіли захопити: в ЗСУ пояснили ситуацію

Бої за Часів Яр (фото з відкритих джерел)

Речник  відмітив успішну роботу українських  артилеристів та всіх підрозділів Сил оборони України, також нездатність російських військових продовжити бойові дії.  

При цьому, російська армія  має значні втрати після активних штурмових дій, йдеться про втрати до сотні військових.  

"За минулу добу на цьому напрямку зафіксовано 1270 мінометних і артобстрілів, що, порівнюючи з попередньою добою, збільшилося – 1200 минулої доби. Лише на Часів Яр було зафіксовано 301 обстріл", — повідомив  спікер.

Волошин продовжив, що на цій лінії  фронту  противник тричі  штурмував позиції Сил оборони України. До того ж  загарбники здійснювали 8 спроб штурмів  неподалік Білогорівки та 8 штурмів в напрямку Кліщіївки.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупанти вибрали собі "нову Авдіївку". Російські терористи намагаються прорвати оборону українських військових у Вовчанську, розповів в ефірі телемарафону військовослужбовець 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка з позивним "Історик". 

За його словами, в цьому місті терористи використовують все озброєння, яке мають, починаючи від безпілотників і завершуючи КАБами. Як підкреслив військовий, у цьому місті окупанти використовують сценарії, які вони використовували при захопленні Бахмуту та Авдіївки. Тобто, підкреслив військовий, росіяни роблять все для того, щоб просто "стерти" Вовчанськ з лиця землі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини