Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни величезним штурмом пішли на важливі позиції ЗСУ на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни величезним штурмом пішли на важливі позиції ЗСУ на Херсонщині

Російська армія накопичила резерви і пішла зі штурмом на українські сили оборони у Херсонській області

9 січня 2024, 21:15 comments22705
Поділіться публікацією:

Військові  російської армії  прийняли  рішення  дотримуватись іншої  тактики на Лівобережжі Херсонщини  і користуватись  технікою в тому випадку, щоб підвезти своїх загарбників, ще  вони припинили обстрілювати позиції українських військових  керованими бомбами з  винищувачів.

Росіяни величезним штурмом пішли на важливі позиції ЗСУ на Херсонщині

Росіяни штурмом пішли на Кринки (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляв лейтенант ЗСУ "Алекс",  зокрема, що  загарбники передумали масово  штурмувати за допомогою  техніки  українські позиції і, може, "порозумнішали". Але це виявилось  не надовго.

"У Кринках окупанти чи то порозумнішали, чи то, може, "птахи Мадяра" виховали, але вже не пруться масово технікою на наші позиції, бо великий ризик втрати від FPV. Максимум — використання для доставки особового складу до своїх позицій", — написав  військовий.

В понеділок, 8 січня, накопичивши  техніку і резерви, окупанти почали штурмувати  позиції Сил оборони  неподалік населеного пункту  Кринки. Українські  морпіхи  таки  відбити великий штурм. Про це повідомляє лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс" у своєму телеграм-каналі.

"У Кринках морпіхи вчора відбили величезний штурм, противник збільшив застосування бронетехніки на цьому напрямку. Виявляється, що вони не порозумнішали, коли її не застосовували до того, то була пауза для накопичення резервів. Вчора ті резерви були помножені на 0", — зазначив військовий ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відбувається взимку на фронтіРосійські окупаційні війська продовжують атаки на українські позиції практично на всій лінії фронту. І навіть мають деяке просування на сході та півдні. Водночас не припиняються ракетні, бомбові та дронові атаки. А тому постачання систем ППО мають вирішальне значення для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини