Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни тероризують таджиків, яких завезли на окуповані території
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни тероризують таджиків, яких завезли на окуповані території

Російські загарбники проводять перевірки серед мігрантів з Таджикистану і Узбекистану

26 березня 2024, 20:29
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України росіяни почали перевірку цілої етнічної групи з Азії через теракт у Москві.

Росіяни тероризують таджиків, яких завезли на окуповані території

Окупанти взялися на мігрантів з Азії. Фото з відкритих джерел

З початку повномасштабного вторгнення ворог завозить на окуповані території робітників з Центральної Азії і таким чином змінює демографічний склад місцевого населення.

Проте, за інформацією Центру національного спротиву, після масової страти росіян у Москві ФСБ РФ почала перевірку громадян Таджикистану.

Зазначається, що всього на окупованих регіонах проживає близько 100 тис. вихідців з Узбекистану і Таджикистану.

За даними Центру спротиву, у Москві бояться, що таджики почнуть бунти через показове затримання їхніх співгромадянин, а тому до Маріуполя відправили додаткові групи ФСБ, які проводять ”профілактичні бесіди”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. "Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що уряд Росії розширив список даних, які власники сайтів зобов'язані зберігати і надавати на вимогу правоохоронним органам. У список таких даних додали геолокацію громадян і використовувані ними засоби. Зазначається, що запропоновані зміни зачіпають правила зберігання даних, встановлені для організаторів поширення інформації в інтернеті у 2020 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини