Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни такого не очікували: у Криму на ТБ показали ролик про контрнаступ України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни такого не очікували: у Криму на ТБ показали ролик про контрнаступ України

За повідомленнями самих окупантів, "була зламана трансляція низки кримських кабельних операторів"

5 червня 2023, 07:15
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму в ефірі кількох кабельних операторів показали ролик Міноборони України, що Україна закликає до тиші перед початком масштабного контрнаступу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Росіяни такого не очікували: у Криму на ТБ показали ролик про контрнаступ України

Контрнаступ ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

"Кілька кабельних операторів у Криму відключають сигнал через те, що добрі люди хакнули ТБ трансляції", – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Житель Сімферополя підтвердив Суспільному, що кабельним телебаченням в окупованому Криму показують відеоролики про підготовку контрнаступу ЗСУ.

Зазначимо, все почалося з того, що 4 червня Міноборони України оприлюднило відеоролик, у якому натякнуло про контрнаступ, зазначивши, що ніхто не дізнається, коли саме воно розпочнеться.

Читайте також на порталі "Коментарі" — координатор Ради національної безпеки зі стратегічних комунікацій США Джон Кірбі запевняє, що Штати задовольнили потреби України для проведення контрнаступу. Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю The Wall Street Journal також заявив, що Україна вже готова до контрнаступу. При цьому уточнив, що не знає скільки часу це займе – і яку ціну ми заплатимо. І наголосив, що Україні потрібні додаткові системи Patriot (за якими активно полюють росіяни) – для захисту як цивільних, так і військових на передовій. Угорський прем'єр Віктор Орбан вже відкрито грає на боці Росії, заявляючи про необхідність не допустити контрнаступу ЗСУ. Про що говорить черговий інформаційний шквал навколо наступних операцій України? Що важливо розуміти тут і нам, і нашим партнерам, і нашим ворогам – явним і не особливо? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DPSUkr/11596
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини