Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни так і не зуміли скористатися захопленням Авдіївки: генерал США розкрив проблему армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни так і не зуміли скористатися захопленням Авдіївки: генерал США розкрив проблему армії РФ

Генерал США Бен Ходжес вважає, що росіяни не можуть скористатися взяттям Авдіївки, бо не мають можливості

1 квітня 2024, 08:50
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська не можуть повною мірою скористатися взяттям Авдіївки, оскільки вони не мають на це можливостей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив екс-командувач Сухопутними силами США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес у підкасті Silicon Curtain.

Росіяни так і не зуміли скористатися захопленням Авдіївки: генерал США розкрив проблему армії РФ

Бен Ходжес. Фото: з відкритих джерел

Ходжес вважає, що військові оглядачі багато говорять про брак боєприпасів в Україні, втрати серед військових, втрату Авдіївки, але не так часто чули про "справжні проблеми", які є у Росії з її армією.

"Авдіївка впала п'ять тижнів тому, а росіяни не змогли цим скористатися, тому що вони не мають можливостей", — сказав військовий фахівець.

Щодо переваги Росії в боєприпасах Ходжес вказує, що співвідношення артилерійських снарядів Росії до України як 5:1 або 10:1, що оголошуються, "сприймаються як даність".

"Можливо, це іноді й так, але вони не мають здатності експлуатувати це. Тому що росіяни втратили дуже багато досвідчених офіцерів і сержантів", — заявив генерал-лейтенант.

Читайте також на порталі "Коментарі" — низка закордонних видань вийшли останнім часом із тривожними прогнозами у ракурсі російсько-української війни. Так, аналітики Welt пророкують, що вже цього року через нестачу підтримки з боку партнерів Україна може піти на заморожування конфлікту. А видання The Economist попереджає, що вже влітку російські збройні сили почнуть новий потужний наступ, якого Україна, схоже, не готова. При цьому поки наша країна активно готує Глобальний саміт світу (без участі РФ), деякі партнери, схоже, шукають можливість домовитися з Росією. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїм баченням того, чого нам чекати в найближчому майбутньому в контексті російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 квітня 2024, 08:13

Тобто у травні ми спокійно підемо на шашлики! Дивно як вони одночасно глузують з нездатності росіян, а вся Європа перелякана можливостями Росії. Так само і могутнє НАТО боїться кожного шурхоту зі сторони Росії. Вони б якось визначились. Чи поведінка залежить від того кому наш корумпований Фюрер в очі заглянув, а кому ще не встиг?


Новини