Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни стягують засоби ППО до Кримського мосту: у ЗСУ заінтригували заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни стягують засоби ППО до Кримського мосту: у ЗСУ заінтригували заявою

Росія посилює захист Кримського мосту.

сьогодні, 13:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В мережі поширилась інформація, що Росія активно посилює протиповітряний захист Кримського мосту, зокрема транспортує ракети С-300 до систем ППО. На це відреагував речник Військово-Морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Росіяни стягують засоби ППО до Кримського мосту: у ЗСУ заінтригували заявою

Наслідки ударів по Керченському мосту. Фото з відкритих джерел

Дмитро Плетенчук в ефірі телеканалу "Еспресо" зауважив, що у росіян не просто так з’явилась потреба у поповненні боєприпасів для систем ППО у Криму. За його словами, комплекси С-300  "без роботи не залишаться".

"Росіяни дійсно стягнули туди досить велику кількість систем протиповітряної оборони, великого ППО, як його називають. І не дарма вони це роблять. Ракети їм потрібні, це не випадковість", — заявив український капітан.

Плетенчук наголошує, що росіяни концентрують велику увагу на Кримському мості. За його словами, для Путіна це сакральний об’єкт, і не зрозуміло, чи він має більше логістичне значення для Росії, чи ідеологічне.     

"Росіяни прикривають Керченський міст і зараз опікуються ним більше, ніж деякими не менш важливими об’єктами на території самої Російської Федерації. Вони це чудово розуміють, і ми це чудово розуміємо", — сказав Плетенчук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна у Гаазі публічно оголосила про те, на що слід очікувати Росії щодо Кримського мосту — демонтаж та знищення. 

Також "Коментарі" писали, що гордість російського диктатора Володимира Путіна може піти під воду. Українські партизани виявили, що конструкції Кримського мосту перебувають у поганому стані та руйнуються. За їх словами, цей стратегічно важливий об'єкт для РФ потребує негайного ремонту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини