Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни стягують у напрямку Запоріжжя техніку, у Мелітополі дуже багато "Тигрів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни стягують у напрямку Запоріжжя техніку, у Мелітополі дуже багато "Тигрів"

Мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що окуповане місто заполонили "Тигри"

22 липня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська стягують на Запорізький напрямок військову техніку. В окупованому Мелітополі зафіксували велику кількість броньованих машин "Тигр", які противник активно використовує для штурмових груп та пересування у бою. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Росіяни стягують у напрямку Запоріжжя техніку, у Мелітополі дуже багато "Тигрів"

У Мелітополі зафіксували багато ворожих "Тигрів"

"Ворожа техніка йде на Запорізьку лінію фронту і вдень, і вночі. Як об'їзними дорогами, так і центральними вулицями", — розповів Іван Федоров.

За його інформацією, 21 липня у Мелітополі на вулиці Героїв України у бік Запоріжжя виїхала чергова колона КамАЗів, а Мелітополь заполонили ворожі "Тигри".

При цьому Федоров попереджає, що за кермом часто бувають нетверезі окупанти, які провокують ДТП. Так, учора бронеавтомобіль "Тигр" Росгвардії буквально протаранив цивільний автомобіль на вулиці Олександра Невського.

"За інформацією очевидців, після цього розгвардієць напідпитку ще й погрожував водієві "підвалом", — додав мер.

Нагадаємо, Мелітополь Запорізької області знаходиться під російською окупацією з перших тижнів повномасштабної війни. Росіяни перетворили місто у свій "центр командування".

Проте останнім часом у Мелітополі почастішали вибухи, а серед окупантів фіксують тривожні настрої. Так, наприклад, 11 та 12 липня у Мелітополі та сусідніх селах чули вибухи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що з контрнаступом ЗСУ – чому наприкінці липня Україні доведеться ухвалювати важкі рішення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – серія вибухів у Мелітополі: Федоров розповів про наслідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини